PROJECTMANAGER & FACILITATOR IN ORGANISATIE - INTERVENTIES 

 

BRR…Wat is het hier koud! Ik heb met jullie te doen gehad. Na een heerlijk avontuur in Australië en Indonesië is het tijd om de surfplank in te wisselen voor Interventionista. 

 

Waar kun je mij voor inzetten? Interventionista komt invliegen als er behoefte is aan een bak met positieve energie en slagkracht die de boel in beweging zet. In de rol van projectmanager bedenk en implementeer ik passende inspirerende interventies. In samenwerking met de organisatie en eventueel met samenwerkingspartners van Interventionista. Ik kan aansluiten bij een nieuw of bestaand project (bijvoorbeeld binnen HR of opleidingen), maar word ook graag ingezet als begeleider van workshops, trainingen en serious games. De kernwoorden leren, fun, interactiviteit, creativiteit en energie staan hierin altijd centraal. Bekijk mijn linkedin voor mijn ervaring. www.linkedin.nl/fleurvet.    

 

OP EEN ONBEWOOND EILAND...

Slow down to speed up your wisdom

 

Stel je eens voor... geen elektriciteit, geen wifi, geen computers, bijna geen telefoonreceptie. Een eilandje omringt met bomen, midden in een natuurgebied in de Vinkeveense Plassen (tussen  Amsterdam en Utrecht). Een idyllische plek voor intervisie, teambuilding, sport (bv. Yoga) of pure ontspanning. 

 

Deze lokatie is te huren met of zonder begeleidng. Het is uitgerust met een kleine boot om naar het eilandje te roeien, natuurtoilet, barbecue, simpele tuintafels en stoelen. Er kan uiteraard ook gezwommen worden in het prachtige heldere water .

 

 

Speciale relatiekorting!

Als relatie bied ik je graag relatiekorting.

 

Indicatie kosten*

 

0,5 dag kosten normaal € 300 ,- 

Voor relaties € 200,- (ex btw)

Hele dag kosten normaal € 500,- 

Voor relaties  € 350,- (ex btw)

 

*Deze prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, exclusief catering en 

begeleiding en geldig van maandag tot vrijdag (April t/m September)

Wil je graag een (volledig) verzorgd dagprogramma of meerdere dagen, met of zonder begeleiding. Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Meer weten of gewoon weer eens bijpraten? 

Neem contact met mij op via onderstaande gegevens